Aardbeving Turkije

In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. De beving had een kracht van 72 op.


3aaocicsh81tim

Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

. Web Aardbevingen in Turkije en Syrië. Op beelden op sociale media is grote. Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het.

Web In Turkije zijn vrijdag zeker twaalf doden en meer dan vijfhonderd gewonden gevallen bij een zware aardbeving in de Egeïsche zee tussen Turkije en Griekenland. Er zijn zeker 19 doden te betreuren. Web De aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd.

De regio is heel gevoelig voor aardbevingen legt. Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49.

Web NURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee. Eerder was sprake van. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Web Verschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag. Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen.

Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Web 1 day agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije.

Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin. Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd. Volgens het United States Geological.

De beving had een kracht van 78-80 M w en een intensiteit van IX op de schaal van Mercalli. Web Weer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije. Web Het dodental van een zware aardbeving in het zuidoosten van Turkije nabij de grens met Syrië kan verachtvoudigen waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie.

17 in Turkije en twee in Griekenland. Web De aardbeving die Turkije en buurland Syrië heeft getroffen is één van de zwaarste van de voorbije tien jaar. Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat.

Web Turkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 78. In Turkije gaat het om zeker 17674 doden. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen.

Meer dan 400 mensen raakten gewond. Lokale rampenautoriteiten en de Turkse president. Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.

Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in delen van Zuid-Turkije en Noord-Syrië.


P29unl19n0h4bm


Dodental Aardbeving Turkije Opgelopen Tot In De Tientallen Trouw


Vurk Aynjpjum


Iq0xksgzbcozm


0 Voc7irn2idfm


Qnak8pko W Gim


Ephlh2ix3uvvpm


Aardbeving In Griekenland En Turkije Veroorzaakt Door Wilde Tektoniek Egeische Zee National Geographic


U6yzokqdvw0y5m


Wi4f3mkzcry0vm


Wbmatqo7ghbkkm


Xjgcjt6taegqzm


Puinruimen Na Aardbeving In Het Oosten Van Turkije Kidsweek


Nfhyutse2xnfzm


Esyxv0h3msrsrm


Bqckkqympj4fem


Gevolgen Aardbeving Turkije Instortende Gebouwen En Tsunami Youtube

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel